Kwaliteitsregisters, (BIG) registratie(s) en AVG

De praktijk is aangesloten en geregistreerd bij de NVO (Nederlandse Vereniging voor Orthopedagogen en Onderwijskundigen), het NIP (Nederlands Instutuut voor Psychologen) en het SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd). Alle medewerkers beschikken over een goedgekeurd VOG. De praktijk is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69.25.26.37 en beschikt over een goedgekeurd kwaliteitsstatuut. Drs. E. Bos is als orthopedagoog-generalist BIG-geregistreerd en tevens CRKBO geregistreerd docent.

De algemene voorwaarden van de NVO (inclusief klachtenregeling) zijn van toepassing op alle werkzaamheden binnen de praktijk en zijn via deze link te downloaden:

Algemene voorwaarden NVO cliënt
Algemene voorwaarden NVO derde

logo_NVONIPSKJ logo

 

Vanaf 25 mei 2018 is de wet AVG van toepassing voor alle bedrijven die omgaan met cliëntgegevens en diens privacy; zo ook praktijken voor orthopedagogiek en psychologie. Onderstaand de privacyverklaring opgesteld door de NVO en geldend voor deze praktijk (tevens ligt het register omtrent welke gegevens er onder andere bewaard worden ter inzage op de praktijk).

AVG Privacyverklaring